Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Niğde'de Toplum Destekli Polis'ten bilgilendirme

NİĞDE (AA) - Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube (TDP) ekiplerince ilkokul öğrencileri velileri ve mahalle sakinlerine yönelik genel güvenlik kapsamında bilgilendirme...

Niğde'de Toplum Destekli Polis'ten bilgilendirme

NİĞDE (AA) - Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube (TDP) ekiplerince ilkokul öğrencileri velileri ve mahalle sakinlerine yönelik genel güvenlik kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Selçuk İlkokulunda gerçekleştirilen toplantıda, çocukların her türlü kötü alışkanlıklardan korunması, trafik kuralları, kadına karşı şiddet, hırsızlık, telefon dolandırıcılığı ile asayiş konuları anlatıldı.

Slayt gösterimi eşliğindeki toplantıda katılımcıların sorunları ve çözüm önerileri ele alındı, bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

Bilgilendirme toplantısına, Toplum Destekli Polis, Asayiş, Çocuk, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Trafik Tescil ve Denetleme müdürleri, okul yönetimi, mahalle muhtarları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber