Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 18:08 Yorum: 0

Niğde'de "Yılın Kadın"larına ödül verildi

NİĞDE (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Yılın Kadını" seçilenlere ödülleri verildi.Vali Necmeddin Kılıç, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada,...

Niğde'de 'Yılın Kadın'larına ödül verildi

NİĞDE (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından "Yılın Kadını" seçilenlere ödülleri verildi.

Vali Necmeddin Kılıç, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bütün kadınların yılın annesi olduğunu söyledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün yılda bir defa da olsa kutlanmasının iyi bir fırsat olduğunu belirten Kılıç, "Eli öpülesi, ayağın altındaki toz olamayacağımız annelerimizin, eşlerimizin, kadınlarımızın hatırlanması için toplum olarak iyi bir fırsat. Sadece 9 ay bir nesli taşıyabilmek bile başlı başına bir kahramanlıktır. Sabahlara kadar o çocuklar için o uykuyu bölmek bir civan mertliktir. Büyütüp topluma kazandırmakta, karşılığını bulamayacağımız bir erdemdir, iyiliktir. Anneler kutsaldır, kadın kutsaldır" diye konuştu.

"Yılın Kadını" olarak 3 kişinin seçildiğini ifade eden Kılıç, "Bugün Niğde'deki örnek kadınlardan, kahraman kadınlardan, eşlerini kaybettikleri halde hayata tutunmaya kendilerine emanet edilen o yetimleri topluma kazandırmaya çalışan annelerden üçünü yılın annesi seçtik ancak, bugün 'bütün anneler yılın annesidir' diyoruz" ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Kılıç, "Yılın Kadını" seçilen Beyhan Taşkın, Canan Bozok ve Nurşen Erdem'e çeyrek altın hediye etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber