Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Türkiye 06 Ekim 2016 - 11:13 Yorum: 0

Nijer’de Agadez Üniversitesi’ne ekipman ve malzeme desteği

TİKA, Nijer'de gerçekleştirdiği projelere yenilerini eklemeye devam ediyor.

Nijer’de Agadez Üniversitesi’ne ekipman ve malzeme desteği

TİKA, Nijer'de gerçekleştirdiği projelere yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Nijer'de özellikle eğitim alanında önemli projeleri hayata geçiren TİKA tarafından Nijer'de Agadez Üniversitesi'ne ekipman ve malzeme desteğinde bulunuldu

Agadez Üniversitesi'nin eğitim ve araştırma kalitesinin artırılması ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması bakımından temin edilen malzeme ve ekipman Agadez Üniversitesi yetkililerine düzenlenen törenle teslim edildi.

Törene, Agadez Üniversitesi Rektörü Natatou Ibrahım, Agadez Sultanı Oumarou Ibrahim Oumarou, Agadez Üniversitesi Rektör Yardımcısı Haoua Amadou, Agadez Belediye Başkanı RissaFeltou, Agadez Vali Yardımcısı Ousseini Maman ve TİKA yetkilileri katıldı.

Agadez Üniversitesi Rektörü Ibrahım törende yaptığı açıklamada, TİKA tarafından temin edilen ekipman ve malzemeler için en içten teşekkürlerini ifade ederek, tedarik edilen malzemelerin en iyi şekilde kullanılarak üniversitenin eğitim temelinin iyileştirilmesine katkıda bulunacağına inandığını kaydetti.

Ayrıca Agadez Üniversitesi Rektörü Ibrahım,15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye'de yaşanan darbe girişimine de değinerek, Nijer Halkının küresel terörizmle mücadelede daima Türk halkının yanında olacağını vurguladı. Agadez Üniversitesi Rektörü Ibrahım, "Yaşasın Türk İşbirliği,Yaşasın Türkiye,Yaşasın Nijer" diyerek sözlerini tamamladı.

TİKA Niamey Program Koordinatörlüğü yetkilileri tarafından da iki ülkenin Osmanlı Devleti dönemine dayanan tarihi bağları olduğu belirtilerek,iki dost ülke arasındaki işbirliğinin giderek güçlenmesi temennisinde bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber