Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Nikah için Yüksekova'yı tercih ettiler

HAKKARİ (AA) - Yüksekova'da 4 yıldır görev yapan Bilişim Teknolojisi öğretmeni Harun Yıldız ile İngilizce öğretmeni Selma Çetin ilçe merkezindeki bir kafede düzenlenen nikah töreniyle...

Nikah için Yüksekova'yı tercih ettiler

HAKKARİ (AA) - Yüksekova'da 4 yıldır görev yapan Bilişim Teknolojisi öğretmeni Harun Yıldız ile İngilizce öğretmeni Selma Çetin ilçe merkezindeki bir kafede düzenlenen nikah töreniyle evlendi. 

Uzun zamandır görev yaptıkları Yüksekova'da nikah kıymayı özellikle tercih ettiklerini belirten öğretmenler, ilçe halkının kendilerine çok sıcak ilgi gösterdiğini, bu nedenle onlarla mutluluklarını paylaşmak istediklerini söyledi. 

Düğünü de Zonguldak'ta yapmayı düşündüklerini söyleyen Yıldız, mutluluklarına ortak olan herkese teşekkür etti.

Ardından çiftin nikahı Yüksekova Evlendirme Memuru Hatice Çapa tarafından kıyıldı.

Genç çifte mutluluklar dileyen Çapa, yaptığı açıklamada, bölgede resmi nikaha olan ilginin son zamanlarda arttığını ve bunun önemsediklerini dile getirdi. 

Hala imam nikahlı olan çiftlerin bulunduğunu ve bu çiftlerin müracaatı konusunda kendilerine gereken kolaylığın gösterildiğini aktaran Çapa, "Son günlerde düğünlere katılıp insanlarımızın mutlu günlerinde çiftlerin nikahlarını kıyıp evlenme cüzdanlarını vermeyi de hizmet olarak biliyoruz. Evlendirme Müdürlüğü'ne başvurulması durumunda sadece kapalı alan değil açık alanlarda da resmi nikah töreni yapılıyor. Evlenen tüm çiftlerimize mutluluklar dilerim" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber