Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ekim 2017 - 12:28 Yorum: 0

Niksar’da 4. Etap TOKİ için çalışmalar başladı

Tokat'ın Niksar ilçesinde emekliler ve genele olmak üzere 306 konut için çalışmalar başladı.

Niksar’da 4. Etap TOKİ için çalışmalar başladı

Tokat'ın Niksar ilçesinde emekliler ve genele olmak üzere 306 konut için çalışmalar başladı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın gelen yoğun talep üzerine yaptığı girişimler sonucunda yatırım programına alınan 4. Etap TOKİ için temel kazı çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özdilek Özcan,"Toki konutlarımız 173'ü emeklilerimize olmak üzere 90 metre kare brüt alanlı 2+1, 133 konutumuz ise tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği 133 metre kare brüt alanlı 3+1 olarak oluşuyor" dedi.

Özcan, 306 konutun yapım çalışmalarına başladığını ifade ederek,"Bizleri her Perşembe halk günümüze katılan emekli amcalarımız ve teyzelerimize teşekkür ediyorum. Çünkü her halk gününde bizlerden bu konu hakkında talepleri oluyordu. Seçim beyannamemizde olmamasına karşın taleplerinin karşılanması ve bir ev sahibi olmaları adına gayret ederek bu projeyi gerçekleştirdik" diye konuştu.

TOKİ konutlarının 173'ünün emeklilere yönelik olduğunu belirterek," Rabbim kazasız ve belasız bir şekilde konutlarımızın bitmesini nasip eylesin. Çalışmaların başlamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizden bizlere en çok yöneltilen soru ise müracaatların ne zaman başlayacağı ve şartları konularıdır. Burada hemşehrilerimizden şunu bilmelerini istiyorum. Şu anda inşaatımız başladı. TOKİ tarafından bizlere henüz müracaatlar ve şartları konusunda bir bilgi gelmedi. Bununla alakalı TOKİ bizlere bir ilan metni gönderecek. Bizlerde bu talep ve şartnameler bizlere ulaştığı zaman her duyuru yoluyla hemşehrilerimize duyuracağız. Bu konuda 2018 yılının ilk yarısında bizlere bilgi gelir diye tahmin ediyorum. Hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Tüm hemşehrilerimizi bilgilendirdikten sonra bu işleme başlayacağız. Kamuoyunda belediye peşinat almaya başlamış ve talep topluyor diye kirli bir bilgi dolaşıyor. Kesinlikle böyle bir şey yok. Hemşehrilerimizin içi rahat olsun" dedi.

Niksar’da 4. Etap TOKİ için çalışmalar başladı

Niksar’da 4. Etap TOKİ için çalışmalar başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber