Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 09 Eylül 2016 - 11:08 Yorum: 0

Niksar’da yaşlılık maaşı kuyruğu

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşlılar, üç ayda bir yatırılan maaşlarını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Niksar’da yaşlılık maaşı kuyruğu

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşlılar, üç ayda bir yatırılan maaşlarını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Niksar ilçesinde, 3 ayda bir dağıtılan aylıklarını alabilmek için sabah erkenden PTT önüne gelen engelli ve 65 yaş üzerindeki vatandaşlar saatlerce kuyrukta bekledi. Hava aydınlanmadan yola çıkan yaşlılar gün ışığını ATM kuyruklarında görmeye başlıyor. Saatlerce kuyruk bekleyen yaşlılar, maaşlarını alabilmek için birbirleri ile yarışıyor.

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği kuyrukta sırada bekleyenler, 3 ayda bir aynı sorunu yaşadıklarını belirterek, önlem alınmasını ve personel eksikliğinin giderilmesini istedi.

Yaşadıkları çilenin sona ermesi için yetkililerin duyarlılığını beklediklerini söyleyen vatandaşlar, "Sırf maaşımızı erken alabilmek için sabah erken saatlerde buraya geliyoruz. Birçok insan sabah namazını kılıp kuyruğa giriyor. Ancak, sıranın gelmesi için herkes saatlerce bekliyor. Yazın kavurucu sıcakta, kışın dondurucu soğukta yaşadığımız bu çilenin artık sona ermesini istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber