Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:44 Yorum: 0

Niksar’da Zabıta Fırınları Denetledi

Tokat'ın Niksar ilçesinde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren ve halk sağlığını doğrudan ilgilendiren iş dallarında...

Niksar’da Zabıta Fırınları Denetledi

Tokat'ın Niksar ilçesinde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren ve halk sağlığını doğrudan ilgilendiren iş dallarında denetimler yaptı.

Zabıta ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınları denetledi. Ruhsat, temizlik, ekmek gramajları ve fiyat tarifesi yönünden eksiklikler kontrolü sağlandı. Niksar Belediyesi Zabıta Müdürü Ümit Aksu yaptığı açıklamada, "5393 sayılı Belediye Kanunu'nun bizlere verdiği yetkiyle ilçemiz genelinde özellikle halk sağlığını yakından ilgilendiren farklı iş kollarında üretim ve satış yapan iş yerlerine yönelik denetimlerimiz sürmektedir. En son olarak da ilçemizdeki fırınlarımızı ekiplerimiz tarafından ruhsat, hijyen, fiyat tarifesi ve gramaj yönünden denetlendi. Yaptığımız denetimlerde Herhangi bir sıkıntıya rastlamadık. Bu da bizim için sevindirici bir durum. Ekiplerimiz tarafından yapılan denetimler çeşitli iş kollarında bundan sonra da çeşitli periyotlarda devam edecek" dedi.

Niksar’da Zabıta Fırınları Denetledi

Niksar’da Zabıta Fırınları Denetledi

Niksar’da Zabıta Fırınları Denetledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber