Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ocak 2017 - 19:33 Yorum: 0

Nilüfer Belediyesi Beylikdüzü ve Manyas’a örnek oluyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, örnek projeler...

Nilüfer Belediyesi Beylikdüzü ve Manyas’a örnek oluyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, örnek projeler hakkında bilgi aldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin'i ağırladı. Fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, Bozbey, konuk başkanlara Nilüfer Belediyesi'nin insan odaklı projelerini anlattı. Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer'i aynı zamanda eğitim bilim-kültür sanat ve spor şehri yapmak için çaba harcadıklarını kaydetti.

Mustafa Bozbey, konuklara Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nde bulunan Nilüfer Barış Meclisi'ni ve Basın Toplantı Odası'nı da gezdirdi.

Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin de ortak projelerin altına imza atmak istediklerini dile getirdi.

Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarının örnek olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, "Biz de bu örnek çalışmalardan faydalanmak istiyoruz" dedi.

Nilüfer Belediyesi Beylikdüzü ve Manyas’a örnek oluyor

Nilüfer Belediyesi Beylikdüzü ve Manyas’a örnek oluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber