Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Eylül 2016 - 09:38 Yorum: 0

Nilüfer Belediyespor’un rakipleri belli oldu

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2016-2017 sezonunda Nilüfer Belediyespor 7'inci grupta Gemlikspor, Gemlik Basketbol, Orhangazi Belediyespor, Yalovaspor...

Nilüfer Belediyespor’un rakipleri belli oldu

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2016-2017 sezonunda Nilüfer Belediyespor 7'inci grupta Gemlikspor, Gemlik Basketbol, Orhangazi Belediyespor, Yalovaspor ve Çanakkale Umurbeyspor ile eşleşti

Kura çekimi Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı 7'inci grupta Gemlikspor, Gemlik Basketbol, Orhangazi Belediyespor, Yalovaspor ve Çanakkale Umurbeyspor ile eşleşti. Çift devreli lig usulüne göre yapılacak grup maçları 29 Ekim tarihinde başlayacak. Nilüfer Belediyespor ilk maçını kendi evinde Gemlik Basketbol ile oynayacak.

Kura sonrası değerlendirmelerde bulunan mavi, yeşil beyazlı ekibin Başantrenörü Mehmet Sezen "Güçlü diyebileceğimiz bir gruba düştük. Rakiplerimizin kadrolarının büyük çoğunluğu üst liglerin alt yapılarında yetişmiş sporcular. Bizim kadromuzda ise kendi altyapımızdan gelen sporcularımız ve genç transferlerimiz var. Bu yıl alt yapıdan 5 oyuncumuz A takımına yükseldi. Ayrıca altyapıdan yetişen ve geçen yıl kadromuzda bulunan oyuncularımızı Spor Toto Basketbol Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi'ne gönderdik. Biz yarışmacı kadar yetiştirici bir kulübüz ve bu bilinçle çalışıyoruz" dedi.

Nilüfer Belediyespor’un rakipleri belli oldu

Nilüfer Belediyespor’un rakipleri belli oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber