Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 15:48 Yorum: 0

Nilüfer Huzurevi 25 Mayısta Kapılarını Açıyor

Nilüfer Belediyesi'nin hayırsever desteğiyle şehre kazandırdığı huzurevi 25 Mayısta hizmete açılacak.

Nilüfer Huzurevi 25 Mayısta Kapılarını Açıyor

Nilüfer Belediyesi'nin hayırsever desteğiyle şehre kazandırdığı huzurevi 25 Mayısta hizmete açılacak.

Nilüfer Belediyesi'nin hayırsever Altınmakas ailesi iş birliğiyle Bursa'ya kazandırdığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, 25 Mayıs'ta törenle kapılarını açacak. 5 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip huzurevinde yaşlıların hayatını kolaylaştıracak her türlü imkan yer alıyor. 58'i tek kişilik, 20'si çift kişilik, 4'ü aile olmak üzere toplam 82 oda kapasitesine sahip, 106 yataklı, huzurevinde her şey düşünüldü. Modern donanımlı mutfak, yemek salonu, hobi odaları, yaz ve kış bahçesi, kadın-erkek mescidi, idari bölümler, revir ve doktor odası, sığınak ve otopark gibi birimler ihtiyacı karşılayacak kapasitede. Huzurevinin özel bakım bölümündeki 6 odanın içinde, yürümekte güçlük çeken yaşlıların ihtiyaçlarını giderebilmeleri için raylı sistem de oluşturuldu. 3 ana 3 ara olmak üzere toplam 6 öğün yemek verilecek olan Huzurevi'nde hasta nakil aracı da her zaman hazır bulunacak.

Huzurevinin ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla kurulan Nilüfer Belediyesi Dayanışma ve Huzurevini Yaşatma Derneği ilk genel kurulunu yaptı. Misi Kamp Karavan Restoran&Kafe Tesisleri'nde yapılan olağan genel kurulda, derneğin yönetim ve denetleme kurulu belirlendi. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç'ın divan başkanlığında gerçekleşen genel kurulda Seden Bozbey dernek başkanlığına seçilirken, Hande Koç, Sezen Baştimur, Pınar Yeşilçiçek, Mete Gökalp, Bircan Uysal ve Ayşen Taştekin de yönetim kuruluna seçildi. Utku Kaynar, Tan Gündüz, Serkan Serbest ve Kurtuluş Kaymaz da derneğin Denetleme Kurulu'nda yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber