Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Aralık 2019 - 15:08 Yorum: 0

Nilüfer ve Osmangazi’de su kesintisi

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar sebebiyle Nilüfer İhsaniye Mahallesi İzmiryolu Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Barbaros Caddesi, Şehit Jan.A

Nilüfer ve Osmangazi’de su kesintisi

Bursa'nın Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde su kesintisi yapılacak.

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar sebebiyle Nilüfer İhsaniye Mahallesi İzmiryolu Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Barbaros Caddesi, Şehit Jan.Astsb.Zeki Burak Okay Caddesi ve 2. Dilek Sokak arasında kalan bölge ile Karaman Mahallesi İzmiryolu Caddesi, Kültür Caddesi, Kafkas Sokak ve 2. Dilek Sokak arasında kalan bölge ile civarında 11.12.2019 tarihlerinde 08:00 - 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak.

Yine Nilüfer'in Odunluk Mahallesi Mihraplı Caddesi ile İzmiryolu Caddesi arasında kalan bölge ve civarında 12.12.2019 tarihlerinde 08:00 - 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak.

Osmangazi ilçesinde ise Yenikent Mahallesi, Hamitler Toki Bölgesi ve civarında 10.12.2019 tarihinde 03:00 - 19:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber