Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Şubat 2018 - 17:58 Yorum: 0

Nilüfer’de belediye ve kaymakamlık çalışanları buluştu

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kaymakamlığı amirleri yemekte bir araya geldi.

Nilüfer’de belediye ve kaymakamlık çalışanları buluştu

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kaymakamlığı amirleri yemekte bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kaymakam Avni Oral'ın göreve başlamasının onuruna yemek verdi. Yemeğe Nilüfer Kaymakamı Avni Oral, eşi Hande Sinem Oral, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile idari amirler katıldı. Bozbey, "Kaymakamlığımıza bağlı müdürlerimizle belediyemize bağlı müdürlerimizin ve sorumlu arkadaşlarımızın bir araya gelerek birbirlerini tanıması ve aynı zamanda kaymakamımızın da bizleri tanımasını arzu ettik. Bu süreç içerisinde inanıyorum ki Nilüfer adına hep beraber güzel işler yapacağız. Hedefimiz Nilüfer'i gülümsetmek. Bugüne kadar gülümsetmeye çalıştık. Bugünden sonra da Nilüferliler'in güzel bir ortamda daha mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlayacak bir anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Onun için de sayın kaymakamımıza şimdiden desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bozbey'e nezaketinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Avni Oral da, "Yaklaşık 3 buçuk ay önce Nilüfer'deki hizmetimize başladık. Artık misafirlikten ev sahipliğine terfi etmiş durumdayız. Bu süre içerisinde bir taraftan Nilüfer'i tanıyor, diğer taraftan da mesai arkadaşlarımızla birlikte hizmetlerimizi hakkıyla yerine getirme gayreti içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Değerli başkanımızın bu güzel organizasyonuyla bir araya geldik. Kendisine nezaketinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin amacı bulunduğumuz yöreye, ile, ilçeye hizmet edebilmek. Burada hepimiz bu gayretin, çabanın içerisinde olacağız ve bunu yaparken de kurumlar arasındaki uyumu gözeteceğiz. Bizler, Nilüfer ilçesindeki kaymakamlığımızda bütün birimlerimizle birlikte vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyi şekilde sunulması anlamındaki çabalarımızı sürdüreceğiz. Bu hizmetleri yerine getirirken belediyemizin de destek ve katkıları olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Nilüfer’de belediye ve kaymakamlık çalışanları buluştu

Nilüfer’de belediye ve kaymakamlık çalışanları buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber