Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 28 Ocak 2021 - 16:23 Yorum: 0

Nilüfer’de eğlenceli yarı yıl atölyeleri başladı

Nilüfer Belediyesi Kadın Çocuk Akademileri'nde çocuklar için düzenlenen eğlenceli bilim atölyeleri başladı.

Nilüfer’de eğlenceli yarı yıl atölyeleri başladı

Nilüfer Belediyesi Kadın Çocuk Akademileri'nde çocuklar için düzenlenen eğlenceli bilim atölyeleri başladı.

Nilüfer Belediyesi Kadın ve Çocuk Akademileri'nde çocuklara yönelik ders atölyeleri pandemi tedbirleri kapsamında sürerken, yarı yıl tatili için düzenlenen eğlenceli bilim ve beceri atölyeleri de başladı. Maske, mesafe ve hijyen şartları sağlanarak kontrollü bir şekilde yapılan atölyelerde fen bilimleri ve sosyal bilimlere yönelik deney atölyeleri, el becerisi atölyeleri, akıl-zeâa kutu oyunları ve çeşitli oyunlar gerçekleştiriliyor.

Kültür, Çalı, Hasanağa ve Büyükbalıklı mahallelerindeki akademilerde yarı yıl tatili boyunca devam edecek; yanardağ deneyi atölyesi, güneş sistemi atölyesi ve çeşitli beceri atölyelerine katılan çocuklar derslerine de yardımcı olacak pek çok konuyu eğlenerek öğreniyor.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altında şimdilik Kültür, Çalı, Hasanağa ve Büyükbalıklı'da hizmet veren Kadın ve Çocuk akademilerine, çok yakında Konaklı ve Fethiye mahallelerinde açılacak yeni akademiler de eklenecek.

Nilüfer Belediyesi Kadın ve Çocuk Akademileri'ne bugüne kadar toplam 2509 kadın, 1147 çocuk kayıt oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber