Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mayıs 2017 - 15:48 Yorum: 0

Nilüfer’e "Sağlıklı Yaşam Parkı"

Nilüfer Belediyesi, HASVAK Bursa Şubesi ile imzaladığı protokol kapsamında kente yeni bir park daha kazandırıyor.

Nilüfer’e 'Sağlıklı Yaşam Parkı'

Nilüfer Belediyesi, HASVAK Bursa Şubesi ile imzaladığı protokol kapsamında kente yeni bir park daha kazandırıyor. Barış Mahallesi'nde yapılacak olan "HASVAK Sağlıklı Yaşam Parkı', engelli bireylerin de kullanımına uygun olacak.

Vatandaşların güzel vakit geçirerek rahat nefes alabilmeleri için yeşil alan ve park sayısını artıran Nilüfer Belediyesi, kente yeni bir park daha kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi ile Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi arasında park yapım protokolü imzalandı.

HASVAK Bursa Şubesi iş birliğiyle Barış Mahallesinde bulunan yaklaşık bin 500 metrekarelik alana yeni bir park yapacaklarını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Parkımızın ismi "HASVAK Sağlıklı Yaşam Parkı" olacak ve engelli bireylerin de kullanımına uygun olarak tasarlanacak. Bu sayede isteyen herkes bu parkta bir arada güzel vakit geçirebilecek" dedi.

"9 milyon metrekare yeşil alan"

Nilüfer'in, nüfusa oranla Türkiye'de en fazla düzenlenmiş parka sahip kent olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, "Bu, adet olarak da, metrekare olarak da böyledir. Bu yıl sonuna kadar toplam park sayımız 257'ye ulaşacak. Ağaçlandırdığımız ancak düzenlenmemiş parklarımız da var. Nilüfer'de vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz toplam 9 milyon metrekare yeşil alanımız var. Yeşil alan ve parklarımızın bakımı, onarımı ve revizyonu, Nilüfer Belediyesi olarak çevreye ve doğal alanlara ne kadar destek verdiğimizin de bir kanıtıdır" dedi.

Nilüfer Belediyesi ile önemli projelerin altına imza attıklarını kaydeden HASVAK Bursa Şube Başkanı Zerrin Özgüle de, "Nilüfer Belediyesi, her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olarak sosyal projelere destek veriyor. Biz de bu anlamda mutluyuz" şeklinde konuştu.

'Sağlıklı Yaşam Parkı'nın bu yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Nilüfer’e "Sağlıklı Yaşam Parkı"

Nilüfer’e "Sağlıklı Yaşam Parkı"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber