Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Şubat 2019 - 11:28 Yorum: 0

Nilüfer’in parkları renklendi

Nliüfer Belediyesi, yeşil alan ve park sayısı her geçen gün artan Nilüfer'de Sivil Yaşam Derneği'nin genç üyeleri ile farklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Nilüfer’in parkları renklendi

Nilüfer Belediyesi, parkları rengarenk hâle getiriyor.

Nliüfer Belediyesi, yeşil alan ve park sayısı her geçen gün artan Nilüfer'de Sivil Yaşam Derneği'nin genç üyeleri ile farklı bir çalışma gerçekleştirdi. Sivil Yaşam Derneği'nin genç üyeleri, Nilüfer Belediyesi'nin Ertuğrul Mahallesi'ne kazandırdığı 28 bin metrekare alana sahip Nato Parkı ve Koşu Yolu-2'de yer alan elektrik panolarını boyayarak bambaşka hâle getirdi. Gençlerin keyifli çalışmasıyla park rengârenk oldu. Gençler panoları, çizgi film karakterleriyle daha estetik bir hâle getirdi.

Sivil Yaşam Derneği üyesi gençler, Nilüfer'in farklı parklarında da gönüllü olarak şehre yeni bir estetik sağlamak için çalışmalarını yürüteceklerini belirttiler.

Nilüfer’in parkları renklendi

Nilüfer’in parkları renklendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber