Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:18 Yorum: 0

"Nimetlere Karşı Üç Ödeme İsteniyor"

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan Parkı'nda kurulan Ramazan Sokağı'na aslen Kayserili olan tanınmış isimlerden Mustafa Akgül katıldı.

'Nimetlere Karşı Üç Ödeme İsteniyor'

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan Parkı'nda kurulan Ramazan Sokağı'na aslen Kayserili olan tanınmış isimlerden Mustafa Akgül katıldı. Akgül, insanlara sayısız nimetler sunan Allah'ın bizlerden isteklerini anlattı.

Ramazan Sokağı'nda teravih namazı sonrası başlayan etkinliklere katılan Mustafa Akgül, Allah'ın nimetlerinin saymakla bitirilemeyeceğini söyledi. Hemen aklımıza gelebilecek nimetlerin yanı sıra günlerce düşünsek aklımıza gelemeyecek nimetler bulunduğunu ifade eden Akgül, bu nimetlerden bir kısmının bizlerden uzak yerlerde üretildiğini belirtti. Bizden uzaktaki nimetleri bize yaklaştıran ve bunun ticaretini yapanların bu hizmetler karşılığında ücret aldıklarını dile getiren Mustafa Akgül, "O halde nimeti yoktan yaratıp da gönderen, nimetin gerçek sahibi olan Allah, bu nimetlere karşı bizden ne talep ediyor?" sorusunu yöneltti ve bu sorunun cevabını verdi. Allah'ın bizlerden üç ödeme istediğini ifade eden Akgül, "Bizden istenen başta zikir, ortada fikir, sonunda şükür" diye konuştu.

Mustafa Akgül ile sohbet sonrası her gece olduğu gibi yine çekilişler yapılarak şanslı izleyicilere hediyeler verildi.

"Nimetlere Karşı Üç Ödeme İsteniyor"

"Nimetlere Karşı Üç Ödeme İsteniyor"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber