Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Nisan 2015 - 12:25 Yorum: 0

Nişanlısının Önünde Tecavüze Uğrayan Genç Kız Konuştu

İzmir'de nişanlısının gözleri önünde üç kişinin tecavüzüne uğrayan S.M. yaşadığı dehşeti, "Beni öldürün diye yalvardım. Hep o anı yaşıyorum" sözleriyle anlattı.

Nişanlısının Önünde Tecavüze Uğrayan Genç Kız Konuştu

İzmir'de ormanlık alanın kenarında otomobilde nişanlısıyla birlikte otururken, Mahsun Barman, Alpaslan Yıldırım ve Alaattin Hatunana'nın tecavüzüne uğrayan S.M., yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

"BENİ ÖLDÜRÜN DİYE YALVARDIM"

Yaşadıklarının kelimelerle anlatılamayacağını söyleyen S.M. "Bunu yapanlara hayvan bile denilemez. Çünkü, hayvanın bile acıma duygusu var. Bağırdım, çağırdım ama sesimi kimseye duyuramadım. Bana bu iğrençliği yaptıklarında 'beni öldürün' diye yalvardım" dedi.

"ONLARI ASSALAR BİLE..."

Olayın üzerinden günler geçmesine rağmen her an o anı yaşadığını söyleyen genç kız şöyle konuştu: "Sokakta yürürken, herkesin yaşadıklarımı bildiğini ve bana acır gibi baktığını sanıyorum. Evde yalnız kalamıyorum, en küçük bir sesten bile korkar hale geldim. Onları assalar bile yaşadığım sıkıntılar ve gördüğüm korku dolu rüyalar asla bitmeyecek. Psikolojim bozuldu. Bu nedenle destek alıyorum. Hayatımı kararttılar."

"YAŞAYAN BİR ÖLÜ GİBİYİM"

S.M. şöyle devam etti: "Özgecan Aslan'ın başına gelenleri gördüğümde kanım donmuştu. Onun başına gelen benim de başıma geldi. Sadece beni öldürmediler. Ama o korkunç olaydan sonra yaşayan bir ölü gibiyim."

SİCİLLERİ KABARIK: TECAVÜZ, GASP!

Bu arada 3 tecavüzcünün, olay günü sekreter kıza tecavüz ve telefonunu gasp ettikleri diğer genç kızın dışında, 2 kişiyi daha gasp ettikleri ve bu anları telefonla kaydettikleri belirlendi. Bu durum zanlıların cep telefonlarındaki kayıtlar incelenince ortaya çıktı. Görüntülerde tecavüzcülerin olay günü bölgede bulunan bir erkek ve kadın arkadaşını kurusıkıdan bozma tabancayla tehdit edip diz çöktürdükleri, üzerlerine doğru bir el ateş ederek korkutup değerli eşyalarını gasp ettikleri yer alıyor. Polisin ulaştığı bu iki mağdur da tecavüzcülerden şikâyetçi oldu.

Haber Kaynağı: SABAH
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber