Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 06 Mayıs 2016 - 13:08 Yorum: 0

Nişantaşı Üniversitesi Bolu Eğitim Fuarına Katıldı

Nişantaşı Üniversitesi Eket Fuarcılık'ın Bolu Eğitim Fuarı'na katıldı.

Nişantaşı Üniversitesi Bolu Eğitim Fuarına Katıldı

Nişantaşı Üniversitesi Eket Fuarcılık'ın Bolu Eğitim Fuarı'na katıldı.

6 Mayıs 2016 tarihinde Eket Bolu Eğitim Fuarı'nın açılışını, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Eket Fuarcılık Fuarlar Koordinatörü Oğuzhan Aydın ve Nişantaşı Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanı Dilek Sevtap Gürbüz gerçekleştirdiler. Cengiz, LYS sınavına hazırlanmakta olan 12.sınıf öğrencilerine sınava kalan kısa süre içerisinde iyi hazırlanmalarını ve sınav sonrasında doğru tercih yapmaları hakkında tavsiyelerde bulundu.

Eket Bolu Eğitim Fuarının açılışını, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Eket Fuarcılık Fuarlar Koordinatörü Oğuzhan Aydın ve Nişantaşı Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanı Dilek Sevtap Gürbüz gerçekleştirdiler. Açılış konuşmasında Cengiz, LYS sınavına hazırlanmakta olan 12.sınıf öğrencilerine sınava kalan kısa süre içerisinde iyi hazırlanmalarını ve sınav sonrasında doğru tercih yapmaları hakkında tavsiyelerde bulundu.

Konuşmasının ardından Nişantaşı Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanı Dilek Sevtap Gürbüz öğrencilere motivasyon semineri verdi. Seminerde, sınav kaygısı yaşayan öğrencilere moral desteği aşılayan Gürbüz, "Öğrencilerimize bugünden yarına hayal kurmalarını söylüyorum. YGS-LYS elbette çok önemli gelecekleri için ancak "her şey demek mi" değil. Bu konuda gençlerimizin sadece bu döneme değil hayatlarının her dönemine odaklanmaları gerektiğini vurguluyorum. Hayat başlı başına bir sınavlar sinsilesi. İşte öğrenciler tam da bunu anladıklarında sınav kaygısından kurtuluyorlar" şeklinde konuştu.

YUSUF CENGİZ VE BURAK KILANÇ BİRARAYA GELDİ

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve Nişantaşı Üniversitesi Üniversite Tercih Merkezi Direktörü ve YÖK Atlas Danışmanı Burak Kılanç ile biraraya geldi. Bolu'da öğrenim gören ve LYS'ye girecek öğrencilerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular. LYS'ye çok az süre kaldığı için öğrencilerin sorularını da cevaplayan Kılanç, Bolulu rehber öğretmenlere de seminer verdi. Rehber öğretmenlere Üniversite Tercih Merkezi sitesinden doğru tercih konusunda faydalanabileceklerini anlatan Kılanç, aynı zamanda danışmanlığını yaptığı YÖK Atlas hakkında da bilgiler paylaştı.

" TERCİH FUARLARINA ODAKLANDIK"

Eket Fuarcılık Genel Müdürü Uğur Tok ise 2016 yılı eğitim-öğretim süresi boyunca bir çok ilde düzenledikleri eğitim fuarların Bolu fuarıyla sonuna geldiklerini anlattı. Temmuz ayında İstanbul Lütfi Kırdar, Ankara Congressium ve İzmir Atakule'de düzenleyecekleri tercih fuarlarına odaklandıklarını söyleyen Tok, "2016 yılı eğitim-öğretim süresi boyunca bir çok ilde üniversitelerle LYS'ye girecek öğrencilerle buluşturduk. Temmuz ayında ise, öğrencilerimizin doğru tercih yapmalarını sağlayacaklarına faydalı olacak tercih fuarlarımızı yapacağız. Doğru tercih yapabilmeleri için mutlaka fuarda standları ziyaret etmeleri ve Üniversite Tercih Merkezi'nin rehberlik öğretmenlerine tercih sıralaması konusunda danışmalarını öneriyoruz" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber