Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 07 Ağustos 2022 - 23:43 Yorum: 0

Niyazi Koyuncu otostopla geldiği Sinop’ta sahne aldı

Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden Niyazi Koyuncu, otostopla geldiği Sinop'ta düzenlenen festivalde sahne aldı.

Niyazi Koyuncu otostopla geldiği Sinop’ta sahne aldı

Karadeniz müziğinin sevilen seslerinden Niyazi Koyuncu, otostopla geldiği Sinop'ta düzenlenen festivalde sahne aldı.

Daha önce Sinop'ta birçok etkinliğe katılan sevilen sanatçı Niyazi Koyuncu, 4-7 Ağustos'ta düzenlenen KuzeyFest etkinliğinde sahne aldı. Sinop'u çok sevdiğini ve her geldiğinde yeniden hayran kaldığını söyleyen Koyuncu, "İnsanların birbirine çok saygılı oluşu, sokakta yürürken gülümsemesi merhaba demesi özlediğimiz şeyler. Sinop insanıyla doğasıyla çok güzel bir şehir, her geldiğimizde birkaç gün kalmak istiyorum çünkü çok seviyorum bu şehri" diye konuştu.

Sosyal medyadan otostop çekti

Koyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla konser öncesi sevenlerinden ulaşım desteği talep etti. Bir nevi otostop çeken Koyuncu, biraz uçak korkusu olduğunu biraz da hava şartları nedeniyle son birkaç gündür uçuşlarda yaşanan sorunlar nedeniyle uçağa binmek istemediğini söyledi. Öğrencilik yıllarında yaptığı gibi otostop çekmek istediğini ve şarkılar eşliğinde seyahat edecekleri sözünü veren Koyuncu, "Otostop demeyelim tam ama yıllar önce öğrenciyken Eskişehir'den Hopa'ya paramız yoktu hep tırlarla ya da Samsun'a kadar bir araçla, oradan Trabzon'a bir araçla gelirdik. Bende biraz uçak korkusu var, kullanıyorum ama elimden geldiğince karayolunu tercih ediyorum. Bir de uçaklar inememiş buraya ben ondan biraz çekindim. Otobüsle de çok uzun sürüyor, bir paylaşım yaptım ondan sonra aradı herkes. İlk arayanla gideceğim diye sözüm vardı, eski bir arkadaşım aradı ve onunla beraber şarkı söyleye söyleye geldik. Sanırım Sinop'ta katıldığım en kalabalık etkinlik bugündü. Gençlerin daha fazla olması bizi haliyle daha fazla moda soktu. Çok keyifli çok eğlenceli geçti, mutlu olduk" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber