Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 15 Nisan 2019 - 15:58 Yorum: 0

Nizip Caddesi ile Sakin Sokak arasındaki yol 10 gün trafiğe kapanacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yazılı olarak yaptığı açıklama ile Nizip Caddesi-Sakin Sokak arasındaki kısım 10 gün trafik akışına kapatılacağını...

Nizip Caddesi ile Sakin Sokak arasındaki yol 10 gün trafiğe kapanacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yazılı olarak yaptığı açıklama ile Nizip Caddesi-Sakin Sokak arasındaki kısım 10 gün trafik akışına kapatılacağını belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, GASKİ Genel Müdürlüğünün altyapı çalışmaları nedeniyle Nizip Caddesi-Sakin Sokak arasındaki kısmın bugün akşam saat 22:00'den itibaren 10 gün boyunca kapatılacağını belirtilerek, yolun çalışmaların tamamlanmasının planlandığı 24 Nisan 2019 tarihinde yeniden trafiğe açılacağı duyuruldu.

Açıklamada, kapalı yol nedeniyle ulaşımın ise Nizip Caddesi'nden- AVM istikametinden Bostancı Cami Sokak ve Tüfekçi Yusuf Bulvarı'ndan sağlanacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber