Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 13 Mayıs 2016 - 12:08 Yorum: 0

Nizip’e Şehit Ateşi Düştü

Hakkari'nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Saadettin Bakır'ın Nizip...

Nizip’e Şehit Ateşi Düştü

Hakkari'nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Saadettin Bakır'ın Nizip ilçesindeki baba evine şehadet haberi verildi.

Garnizon Komutanı vekili Üsteğmen Ökkeş Tuğra, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Müftüsü Osman Şekerci ve askeri personel Fırat Mahallesi'nde yaşayan baba Ahmet Bakır'ın evine girerek acı haberi verdi. Bu sırada ambulans ve sağlık ekipleri, şehit yakınları için evin önünde hazır bekletildi. Haberi alan şehidin babası Ahmet ile annesi Lütfiye Bakır gözyaşlarına boğulurken, mahalle sakinleri de gözyaşı dökerek şehit annesi Lütfiye Bakır'ı sakinleştirmeye çalıştırdı. Şehit Bakır'ın evinin balkonuna askeri yetkililer tarafından Türk bayrakları asıldı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Saadettin Bakır'ın (29) evin en büyük çocuklarından olduğu ve henüz bekar olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber