Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Nizip'te seçim öncesi toplantı

Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, genel seçimler öncesi ilçedeki partilerin başkanlarıyla seçim güvenliği konusunu görüştü

Nizip'te seçim öncesi toplantı

GAZİANTEP (AA) - Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, 7 Haziran'da yapılacak olan yapılacak olan genel seçimler öncesinde parti başkanlarıyla ''Seçim güvenliği'' konulu toplantı yaptı.

Sosyal Hizmet Merkezi Toplantı Salonu’nda konuşan Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler dolayısıyla alınacak güvenlik tedbirlerini ve uyulması gereken kuralları anımsatmak amacıyla ilçe başkanlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Aday ve partilerin suç olarak değerlendirilecek konulardan kaçınması gerektiğini belirten Sarıfakıoğulları, şunları kaydetti:

''Seçimlerin huzur, güven ve demokratik bir ortam içerisinde gerçekleşmesi için alınması gereken tedbirleri hep beraber üzerinden geçip değerlendireceğiz. Özellikle engelli vatandaşlarımızın oy kullanımını kolaylaştırmak amaçlı kamu kurum ve kuruluşlarımıza talimat vereceğiz. Bu toplantımızdaki amaç yapılacak olan genel seçimin ilçe genelinde refah bir ortamda geçmesini sağlamak ve bu konuda partilere ve temsilcilerine düşen görevleri yerinde tartışarak olumsuz bir duruma yol açmamaktır.''

Toplantı Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Şamil Tekel’in ''Seçim güvenliği'' konulu sunumu ile devam etti.

Toplantıya Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutan vekili Nazmi Dinçer, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Haluk Kahraman, DP İlçe Başkanı İbrahim Şahin, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Zennur Uzun, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Bayındırlı, HDP İlçe Başkanı Erkan Şahin ve Hüdapar Partisi İlçe Başkanı Mehmet Faik Doğan katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber