Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 17:08 Yorum: 0

NKÜ’de Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesi 2016-2017 akademik yılına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilere beyaz önlükleri törenle giydirildi.

NKÜ’de Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesi 2016-2017 akademik yılına kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilere beyaz önlükleri törenle giydirildi.

Rektörlük Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen "Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni'ne NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Turgut, akademik birim yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından 2016 Lisans Yerleştirme Sınavında NKÜ Tıp Fakültesini birincilikle kazanan Utku Mert Ak, fakülte öğrencileri adına konuşma gerçekleştirdi. Ak, doktorluğa ilk adımı atmanın heyecanını yaşarken, bu mutlu anı paylaşanlara teşekkürlerini sundu.

" ıbbiyeli olmak, heyecan ve gurur verici"

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Turgut ise "Öncelikle ülkemizin seçkin üniversite öğrencileri arasına girdiğiniz için sizleri kutluyorum. Tıbbiyeli olmak, heyecan ve gurur verici olmasının yanında bilgisizliğin ve hataların insan yaşamına mal olduğu bir meslek olma yönüyle de bazı zorlukları beraberinde getirmektedir. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'in desteğiyle Yeni Morfoloji Binasına ve Yeni Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne taşındık. Akademik ve idari kadromuz olarak her zaman sizlerin yanında olup, iyi bir üniversite hayatı geçirmeniz ve her zaman en iyi tıp eğitimi almanız için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız" sözlerine yer verdi.

"Onurlu bir mesleğin ilk basamağına adım attınız"

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ise, "Onurlu bir mesleğin ilk basamağına adım attınız. Bu adımı attığınız ilk günden itibaren iyi bir hekim olmanızı temenni ediyorum. Yeryüzünün en değerli olan varlığı olan insanın sağlığı, gelecekte sizlerin sorumluluğunda olacağı ulvi bir göreve talipsiniz. İyi bir doktor olmak için öğrencilerimizin ilk yıllarından itibaren azimle çalışarak ileri düzeyde bilgi birikimi ve mesleki beceri edinmekle kalmamalı, sürekli bir ilerleme içinde olan tıp alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek kendilerini geliştirmeleridir. Bizlerin de idareci olarak en önemli görevimiz sizlerin en iyi şekilde eğitimlerinizi tamamlayarak ülkemizin sağlık neferleri arasına katılmanızı sağlamaktır. Bugüne kadar 2 Morfoloji Binası ile Araştırma ve Uygulama Hastanesi kazandırdık. Kaliteli bir eğitim alabilmeniz için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından NKÜ Tıp Fakültesini kazanan öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi. Beyaz Önlük Giydirme Törenin ardından Tıp Fakültesi öğrencilerinin meslek yemin töreni gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber