Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ağustos 2016 - 14:58 Yorum: 0

NKÜ’de öğrenci kayıtları başladı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Namık Kemal Üniversitesi'ne (NKÜ) yerleştirilen öğrenciler, fakülteler ve yüksekokullara kayıtlarını...

NKÜ’de öğrenci kayıtları başladı

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Namık Kemal Üniversitesi'ne (NKÜ) yerleştirilen öğrenciler, fakülteler ve yüksekokullara kayıtlarını yaptırmaya başladı.

NKÜ'ye yerleşen öğrencilerin bir kısmı www.turkiye.gov.tr adresinden elektronik ortamda kayıtlarını yaparken, bir kısmı da bizzat, yerleştikleri birimlerin öğrenci işlerine giderek müracaatlarını yapıyor. NKÜ'ye 2016-ÖSYS ile yerleşen adaylar için "e-kayıt" işlemlerinin 12-16 Ağustos 2016 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden yapılacağı ve ayrıntılı bilgilere öğrencilerin http://oidb.nku.edu.tr internet sitesinden ulaşabileceği bildirildi.

Öte yandan NKÜ'ye e-kayıt ile kayıt yaptıramayan öğrencilerin kayıtlarının 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. NKÜ birimlerine bu yıl 6 bin 750 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber