Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 11 Eylül 2017 - 12:08 Yorum: 0

Nöbetçi eczane ziyaretleri devam ediyor

Edirne'de, faaliyette olan ve mesai saatlerinin dolmasının ardından 24 saat kesintisiz nöbet faaliyeti gösteren eczanelerde Edirne İl Sağlık Müdürlüğü...

Nöbetçi eczane ziyaretleri devam ediyor

Edirne'de, faaliyette olan ve mesai saatlerinin dolmasının ardından 24 saat kesintisiz nöbet faaliyeti gösteren eczanelerde Edirne İl Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Eczacılık Birimi ile birlikte İl Sağlık Müdürü tarafından gece nöbet esnasında gerçekleştirilen rutin eczane ziyaretleri devam ediyor.

Yapılan ziyaretlerde, ortam ve buzdolabı ısı nem kayıtları, ölçüm cihazlarının kalibrasyon kayıtları, uyuşturucu ve psikotrop ilaçların kayıtları, eczanelerin fiziki yapısının yanı sıra hijyenik olup olmadıkları konularında değerlendirmelerde bulunuluyor ve İl Sağlık Müdürü nöbetteki eczacıların, eczane çalışanlarının ve hastaların sorunlarını yerinde dinliyor.

Yapılmakta olan nöbetçi eczane ziyaretlerine ilişkin bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Muhsin Kişioğlu, "Sağlık sektörünün önemli bir unsuru olan, ilacın vatandaşlarımıza güvenli olarak ulaştırılmasını sağlayan ve sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılarımızı gece nöbet esnasında ziyaret etmeye devam ediyoruz. Hem değerlendirme yapıyoruz hem de eczacılarımızın sorunlarını yerinde dinleyerek hasbihal ediyoruz. Amacımız, eczanelerimizin hastalarımıza daha kaliteli ve güvenli ilaç temin etmelerini sağlamak. Mahallelerimizin sağlık danışmanları değerli eczacılarımıza, ilaçların güvenli şekilde hastalarımıza ulaştırılmasında gösterdikleri özen nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Nöbetçi eczane ziyaretleri devam ediyor

Nöbetçi eczane ziyaretleri devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber