Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Eylül 2020 - 13:23 Yorum: 0

Nöbetten çıkan doktor şarampole uçtu

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında nöbetten çıkan doktor aracı ile şarampole uçtu.

Nöbetten çıkan doktor şarampole uçtu

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında nöbetten çıkan doktor aracı ile şarampole uçtu. Soma yolunda meydana gelen kazada doktor araçtan yaralı olarak çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Savaştepe - Soma karayolunun da meydana geldi. Savaştepe istikametinde Soma istikametine gitmekte olan M. Ö. idaresindeki 35 S 7387 plakalı otomobil şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Tarlaya uçan araçtan M. Ö. yaralı olarak çıkartıldı. Olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri tarafından Soma Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı M. Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı, Yaralı doktorun Savaştepe'de devlet hastanesinde olarak görev yaptığı ve nöbetten çıktığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber