Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2016 - 09:23 Yorum: 0

Nostalji Saatlere İlgi Büyük

Kayseri'de saatçilik yapan Hakan Alan, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların çalar saatlere ilgi gösterdiğini söyleyerek, "Radyasyon yayan cep telefonlarını...

Nostalji Saatlere İlgi Büyük

Kayseri'de saatçilik yapan Hakan Alan, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların çalar saatlere ilgi gösterdiğini söyleyerek, "Radyasyon yayan cep telefonlarını yatak odanıza sokmayın." dedi.

Kayseri'de Ramazan ayına sayılı günler kala, hareketlilik devam ediyor. Ramazan ayında sahura kalkmak için vazgeçilmez olan çalar saatlere de olan ilgi arttı. Kayseri'de saatçilik yapan Kemal Alan, çalar saat satışlarının iyi olduğunu söyleyerek, "Ramazan öncesinde özellikle çalar saatlerimizin satışında artış var. Vatandaşlar telefonlar zarar verdiği için yanlarına almıyorlar. Bunun için de çalar saatlere aşırı bir dönüş oldu. Tavsiyemiz, telefonlardan çok radyasyon yaydığı için yatak odalarından telefonlarını uzaklaştırmalarını tavsiye ediyoruz. İşporta malı olan ürünler uzun zaman gitmediği için saatçilerden çalar saatleri almalarını tavsiye ederiz" şeklinde konuştu.

Çalar saat fiyatları 25 TL ile 70 TL arasında değişiyor.

Nostalji Saatlere İlgi Büyük

Nostalji Saatlere İlgi Büyük

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber