Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Greenberg:

"Türk takımları rekabet ortamında gayet iyi çalışıyor. Hem kendi aralarında hem de Avrupa liglerinde en iyi takımlarla rekabet edebilecek güçlü ve fizikli oyunculara sahipler"

NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Greenberg:

AFYONKARAHİSAR (AA) - NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg, "Türk takımları rekabet ortamında gayet iyi çalışıyor. Hem kendi aralarında hem de Avrupa liglerinde en iyi takımlarla rekabet edebilecek güçlü ve fizikli oyunculara sahipler" dedi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden (AKÜ) yapılan açıklamaya göre, NSK Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg, Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümü'nce düzenlenen "Sorunlu Çemberler" başlıklı programa konuk olarak katıldı.

Greenberg, burada yaptığı konuşmada, Türk basketbolunun NBA ve Avrupa ligleri ile karşılaştırıldığında en az Avrupa ligleri kadar profesyonel olduğunu anlattı.

Ligde Avrupa basketbolcuları gibi uzun ve güçlü oyuncuların olduğunu belirten Greenberg, şöyle devam etti:

"Bu fiziksel durum onların avantajları. Türk takımları rekabet ortamında gayet iyi çalışıyor. Hem kendi aralarında hem de Avrupa liglerinde en iyi takımlarla rekabet edebilecek güçlü ve fizikli oyunculara sahipler. Bu da rekabeti güçlendiriyor. NBA ve Avrupa liglerinde mücadele etmiş ve eden başarılı basketbolcularınız da var. Bu oyuncular Türk basketbolunu uluslararası anlamda çok iyi temsil ediyorlar."

NSK Eskişehir Basket İdari Sorumlusu Ege Taşpınar da Türk basketbolunun gelişmesi açısından sponsorluğun ve diğer ekonomik unsurların önemli olduğuna dikkati çekti.

Basketbol maçlarının şifreli bir kanalda yayınlanmasının basketbola çok ciddi katkı sağladığını dile getiren Taşpınar, "Bundan sonraki senelerde maçları daha çok kişinin izleyebilmesi için daha çok kanalda yayınlanmasını da isteriz tabi ki. Bu sene ilk senemiz olduğu için çok fazla aktivite gerçekleştiremedik. Seneye Eskişehir’e taşındıktan sonra daha çok sponsorumuz olacaktır" ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber