Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:07 Kamyonete çarpmamak için manevra yapan ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu
Sami Er
Ekonomi 15 Nisan 2019 - 12:28 Yorum: 0

NTO, Aydın İstihdam Fuarında yerini aldı

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, 8. Aydın İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.

NTO, Aydın İstihdam Fuarında yerini aldı

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, 8. Aydın İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ile Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.

Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen ve işgücü arzı ile işgücü talebini buluşturacak,70 firmanın katıldığı fuarda konuşan İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Bekir Aktürk, işsizlik ve istihdamın sadece ülkemizin değil tüm dünya ülkelerini ilgilendiren en büyük sorunlardan birisi olduğunu belirterek "Yeni bir istihdam seferberliği başlattık. Bu istihdam seferberliğimizde başta kadınlar, gençler, engelliler olmak üzere istihdamında güçlük çektiğimiz gruplara ve iş arayan vatandaşlarımıza yönelik ve işçi arayan işverenlerimize çok güçlü programlar uyguluyoruz" dedi.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan: "Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen ve işverenle iş arayanı buluşturan bu organizasyonun 2019 yılı İstihdam seferberliği kampanyası ile paralel olarak Aydın İçin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bölge ekonomimizin gelişmesi için işverene destek olmaktayız. İşverenin büyümesi demek işsiz sayısının azalması demektir. Tüm ülkenin kalkınması için biz STK'lar hepimiz elimizden geleni yapmaktayız" dedi.

Konuşmaların ardından fuarın açılışı yapılarak, stantlar gezildi.

NTO, Aydın İstihdam Fuarında yerini aldı

NTO, Aydın İstihdam Fuarında yerini aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber