Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 08:33 Yorum: 0

NTO Başkanı Arslan’dan helikopter pisti müjdesi

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, 6 Milyon TL'ye mal olan ve geçtiğimiz günlerde yeni binada hizmet vermeye başlayan NTO tesislerine helikopter pisti...

NTO Başkanı Arslan’dan helikopter pisti müjdesi

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, 6 Milyon TL'ye mal olan ve geçtiğimiz günlerde yeni binada hizmet vermeye başlayan NTO tesislerine helikopter pisti yapmayı planladıklarını açıkladı.

Üyelerine farklı imkanlar sunarak teknolojiden faydalanmaları konusunda her türlü yeniliği getiren Oda başkanı Nuri Arslan 7 bin metrekare arazi üzerine kurulan Nazilli Ticaret odası tesislerine ilçede eksikliği yaşanan bir helikopter pisti yapmayı planladıklarını açıkladı.

Yedi ilçeye hizmet veren NTO'nun hizmete giren yeni tesislerinde 80 araçlık otopark bulunduğuna dikkat çeken Arslan Mayıs ayı sonuna yetiştirmeyi planladıkları resmi açılışa kadar hazırlıkları tamamlayacaklarını ifade etti.

Üyelere geciken aidatlarını en kısa sürede yatırmaları çağrısında bulunan Arslan;" Yaptığımız yenilik ve hizmetlerden üyelerimiz ve Nazilli halkı faydalanacak,bu nedenle de elimizden gelen tüm imkanlarımızı kullanıp,şartları zorluyoruz bunun için üyelerimizin daha iyi hizmet almaları için aidatlarını düzenli olarak yatırmaları gerekiyor" diye konuştu.

ONLİNE HİZMET DÖNEMİ BAŞLADI

Yeni Hizmet binasında bugüne kadar kullanılan tüm sistemin yenilendiğini açıklayan Nuri Arslan üylerin aksaklıklarla karşılaşmaması konusunda ise başta aidatlar olmak üzere tüm bürokratik işleri en hızlı ve kısa sürede tamamlamaları için "online hizmet" sistemini devreye geçirdiklerini belirtti.Arslan bu konuda yaptığı açıklamada ise ;"Yeni sistem sayesinde üyelerimiz,başta tahsilatlar olmak üzere bir çok belgeyi odamıza gelmeden kendilerine vereceğimiz şifreler sayesinde bulundukları yerden rahatlıkla halledebilecekler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber