Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 23 Haziran 2017 - 10:38 Yorum: 0

Nuctech, Expo Astana 2017’de

10 Haziran tarihinde Kazakistan'da başlayan 2017 Astana Expo'ya, 100'den fazla ülke ve uluslararası organizasyonun katılım göstermesi ve 5 milyonu aşkın...

Nuctech, Expo Astana 2017’de

10 Haziran tarihinde Kazakistan'da başlayan 2017 Astana Expo'ya, 100'den fazla ülke ve uluslararası organizasyonun katılım göstermesi ve 5 milyonu aşkın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Güvenlik sistemi seti alanında faaliyet gösteren Nuctech firması Expo'da yerini aldı.

Güvenlik sistemi seti alanında faaliyet gösteren Nuctech firması Expo'da yerini aldı. Geleceğin enerjisi temasıyla açılan fuar, 10 Haziran'dan 10 Eylül tarihine kadar 93 gün boyunca devam edecek. Yapılan açıklamada, başarılı bir expo için güvenlik her zaman birincil önceliktir. Astana Expo kapsamında Nuctech, "Kargo/Araç Kontrol Sistemi', "CT Bagaj Kontrol Sistemi" ve "X-Ray Kontrol Sistemleri'ni de içerecek şekilde 130'dan fazla güvenlik sistemi seti sağlamakta. Kurulum ve hata ayıklama, Nisan ayında başlamış ve Mayıs ayında sonlandırılmıştır ve sistemler, tüm kargoların, araçların ve ziyaretçilere ait çantaların geçiş yaptığını kontrol edebilmek amacıyla exponun lojistik dağıtım merkezlerinde, ana kanallarında ve konferans merkezlerinde kullanılacağı denildi.

Expo'da kullanılan "CT Bagaj Kontrol Sistemi', firma tarafından tasarlanan ve üretilen sonraki nesil "CT Bagaj Kontrol Sistemi" olduğu belirtildi. Farklı modern teknoloji donanımlarına sahip bu ürünlerin, test edilen maddelerin yoğunluk, etkin atom numarası ve diğer bilgileri alabildiği bilgisi verildi. Renkli HD 3D görüntüleri, CT görüntüleri ve DR görüntülerinin yanı sıra ürün, EDS ve narkotikleri de otomatik tespit edebildiği söylendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber