Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Mayıs 2017 - 13:40 Yorum: 0

Nüfus müdürlüğü yeni kimlik için almak isteyenleri davet etti

Niğde İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Aydoğan Tulgar, Niğde'de yeni kimlik için müracaat eden 23 bin 881 kişiden, 19 bin 255 kişinin kimliklerinin teslim...

Nüfus müdürlüğü yeni kimlik için almak isteyenleri davet etti

Niğde İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Aydoğan Tulgar, Niğde'de yeni kimlik için müracaat eden 23 bin 881 kişiden, 19 bin 255 kişinin kimliklerinin teslim edildiğini açıkladı.

Elektronik kimlik kartları müracaatlarında azalma olduğuna dikkat çeken Tulgar yaptığı basın açıklamasında şu bilgileri verdi: "Elektronik kimlik kartları ile ilgili olarak yılbaşından bu yana ilimiz ve ilçelerimizde müracaatlar alınmakta olup yoğunluk ciddi manada azalmış durumdadır. Ama biz yine hafta içi 17.00 ile 19.00 saatleri arası hafta sonu da cumartesi günleri sabah 09.00 ile akşam 17.00 saatlerinde arasında vatandaşlarımızın müracaatlarını almaya devam ediyoruz. Müracaat esnasında vatandaşlar bir tane biometrik fotoğraf ile kendisini ispat eden kimlik belgesi ile müracaat etmesini istiyoruz. İlimiz genelinde Ocak ayında 6 bin 434, Şubat ayında 6 bin 307, Mart ayında 5 bin 34, Nisan ayında 3 bin 730, Mayıs ayında da bugüne kadar 2 bin 376 müracaat aldık. İl genelinde almış olduğumuz müracaat toplamı 23 bin 881 bunlardan vatandaşlarımıza teslim edilenler 19 bin 255 adettir. Dolayısıyla yoğunluğumuz Ocak ile Mart ayları arasında oldu. Mayıs ayına bakıldığı zamanda ciddi manada bir düşüş görülmektedir. Bu arada 15 yaşından küçük çocukların biometrik verilerinin alınmasına gerek yok, vatandaşımız çocuğunun fotoğrafını kimliğinde görmek isterse biometrik fotoğraf ile müracaat edebilir"

Nüfus müdürlüğü yeni kimlik için almak isteyenleri davet etti

Nüfus müdürlüğü yeni kimlik için almak isteyenleri davet etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber