Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 26 Haziran 2016 - 23:58 Yorum: 0

Nükhet Hotar: “Uzattığımız Eli Tutun”

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına katılan Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "2023 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirmek...

Nükhet Hotar: “Uzattığımız Eli Tutun”

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına katılan Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "2023 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirmek için vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Uzattığımız eli tutun Türkiye'nin hedeflerini birlikte gerçekleştirelim" dedi.

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığı'nın Demokrasi Meydanı'nda kurduğu "gönül sofrası" iftarı sivil toplum kuruluşları ve Narlıderelileri ağırladı. AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına AK Parti AR-GE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir Milletvekili Necip Kalkan, İl Başkanı Bülent Delican, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. İftar sonrası semazen gösterisi ve ilahi dinletisi yapıldı.

İftarın ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bu günler bizim birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize vesile olan günler. Çevremize bakınca ne kadar güzel bir ülkede yaşadığımızı, ne büyük nimetlere sahip olduğumuzu görüyoruz. Bugün ekonomik olarak sıkıntıda olanları daha fazla hatırlamamız gereken günler. Türkiye, ekonomik sıkıntı çeken ülkelerin yanında olarak onlara yardım edebilecek konumda olan bir ülke. Bu yardımları da gerçekleştiriyor. Belki de ülkemizin birçok olumsuzluğun üstesinden gelmesinin nedeni de bu" dedi.

"UZATTIĞIMIZ ELİ TUTUN"

Amaçlarının çocuklara güzel bir ülke bırakmak olduğunu vurgulayan Hotar, sözlerine şöyle devam etti:

"Bunun için sadece milletimize hizmet etmeye kendimizi adadık. Eksiklerimiz olabilir. Ancak bizim bilerek bu ülkeye bir yanlışımız olmaz. Bizim Türkiye'yi en büyük 10 ekonomi arasına sokmamız için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Uzattığımız eli tutun, Türkiye'nin hedeflerini hep birlikte gerçekleştirelim. 2023 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirmek için vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Biz çok kadim bir medeniyetin temsilcileriyiz. Kimsenin taklitçisi değiliz. 15 yıl önceki Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkları görmemiz görüyor. Siyaset akademisi bu noktada çok önem kazanıyor."

"CUMHURBAŞKANIMIZI BAŞKAN YAPACAĞIZ"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel'i eleştirerek, mahkemelerde asıl dil uzatmaktan kendilerinin yargılanacağı günleri de göreceklerini ifade etti. Delican, "CHP İl Başkanı Cumhurbaşkanımız hakkında talihsiz bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanımız bu ülke sevdalısı. Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber