Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu
Sami Er
Siyaset 07 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Numan Kurtulmuş, imza dağıttı

Memleketi Ordu'da iki gündür inceleme ve açılışlarda bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Mart ayında Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle...

Numan Kurtulmuş, imza dağıttı

Memleketi Ordu'da iki gündür inceleme ve açılışlarda bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Mart ayında Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Ordulu Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu'nun (25) isminin verildiği ilkokul-ortaokul ile Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi Ek Binasının açılışına katıldı.

Açılışa başta şehit babası Mustafa (45), annesi Havva Efiloğlu (43), Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

"15 Temmuz'un hesabını siz soracaksınız"

Açılışta bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişimine dikkat çekerek, gençlere seslendi. Kurtulmuş, "15 Temmuz'un hesabını siz soracaksınız" dedi.

Kurtulmuş, şöyle konuştu: "15 Temmuz'da bir çalışıyorsak bugün bin çalışacağız. 15 Temmuz'da bir gayret ediyorsak bugün bin gayret edeceğiz. Bu topraklarda hala kahpelerin burnunu kaldırdığı bir ortam var. Öyle çalışacağız ki, ne bu kahpeler ne de bu kahpelerin arkasındaki güçler bir daha Türkiye için kötülük düşünemeyecek. Eğitim seviyesi yüksek ve ekonomisi daha güçlü bir Türkiye yapabilir miyiz? Allah'ın izniyle yaparız. 15 Temmuz'un hesabını soracak olan sizlersiniz. İnşallah bu hesabı soracak ve inşallah Türkiye'yi çok daha ileriye götüreceksiniz."

Kurtulmuş'un konuşmasının ardından Şehit Fatih Efiloğlu İlkokulu'nun açılış kurdelesi kesildi. Kurdeleyi şehit babası Mustafa ve annesi Havva, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ın da bulunduğu topluluk birlikte kesti.

Öğrenciler Kurtulmuş'a "amca" diyerek imza istedi

Bu arada, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anafartalar İlkokulunu ziyaret etti. Burada okulun semazen ekibi tarafından karşılanan Kurtulmuş, bir sınıfa girerek öğrencilerle sohbet etti. Bir süre dersi dinleyen Kurtulmuş, burada kendisini tanımayan öğrencilerin "amca" seslenişi ile karşılaştı. Öğrencilerin "Amca bir imza verir misin?" taleplerini karşılıksız bırakmayan Kurtulmuş, onlara imza dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber