Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Siyaset 28 Şubat 2017 - 17:43 Yorum: 0

Numan Kurtulmuş Kuş Cenneti’ne hayran kaldı

Resmi programları kapsamında Samsun'da bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni ziyaret...

Numan Kurtulmuş Kuş Cenneti’ne hayran kaldı

Resmi programları kapsamında Samsun'da bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde düzenlenen "28 Şubat Darbesi Toplumsal Etkileri" adlı panele onur konuğu olarak katılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, panelin ardından eşi Sevgi Kurtulmuş, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile birlikte Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz deltayı tanıttı

Ziyaret sırasında Kurtulmuş'a Kuş Cenneti ile ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, deltanın doğal güzelliklerini ortaya çıkarmak için önemli adımlar atıldığını söyleyerek, buranın UNESCO Dünya Mirası geçici listesinde olduğunu belirtti. Deltada Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmalar sonucunda ziyaretçi sayısının oldukça arttığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Buranın varlığını öğrenen herkes şehir hayatından uzakta doğa ile iç içe vakit geçirebilmek için geliyor ve hiç görmediği kuşlarla tanışıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin bu cennet köşesinin kıymetini gerçekten biliyoruz. Buradaki habitatı, canlı varlıkları korumak, türlerinin yok olmamasını önlemek için gerekli çalışmaları yaptık. Belediyemizin burada çalışmalarına başlamasının ardından büyük bir değişim söz konusu oldu. Burada bazı kanunsuzluklar vardı. Bunlarla mücadele ederek deltanın tamamen doğal bir alan olmasını sağladık. Ziyaretçilerin konforunu düşünerek yollarını elden geçirdik. Tüm aksaklıkları giderdik. Kısacası buraya gelen ziyaretçilerimizin mutlu ayrılması için ne gerekiyorsa yaptık. Örneğin, geçtiğimiz yıla kadar sadece yaz aylarında faaliyet gösteren Otantik Dinlenme Tesisimiz bu yıldan itibaren yılın her günü hizmet veriyor. Burada her mevsim farklı kuşlarla karşılaşmak mümkün oluyor. Bunu bilen fotoğrafçılar ve turistler yaz-kış demeden ziyaret ediyor. O yüzden burayı sadece yazın değil yılın her günü aktif olacak şekilde yeniden kurguladık. Tesislerimizde çalışan personellerimiz çevre köylerdeki vatandaşlarımızdan oluşuyor. Burası ve çevresi gerçekten o doğal hayatın içinde olan köylülerimizle daha güzel oluyor" dedi.

Kuş Cenneti'ni çok beğendiğini ifade eden Numan Kurtulmuş, Otantik Dinlenme Tesisi'nde bulunan Ağaç Ev'in balkonuna çıkarak fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber