Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siyaset 12 Aralık 2017 - 17:53 Yorum: 0

Nurdağı Başpınar Mahallesine Taziye Evi

Nurdağı ilçesi Başpınar Mahallesinde taziye evinin inşaatına başlandı.

Nurdağı Başpınar Mahallesine Taziye Evi

-Nurdağı ilçesi Başpınar Mahallesinde taziye evinin inşaatına başlandı. Nurdağı ilçesi Başpınar Mahallesinde tek katlı 250 metrekare olarak inşaa edilecek Taziye evi ayrıca çok amaçlı sosyal tesis olarak da kullanılacak. Bay ve bayanlar için ayrı bölümlerin yar alacağı taziye evinin 3 ay gibi kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, taziye evinin bin 300 metrekarelik hazine arazisi üzerinde kurulacağını belirterek, 250 metrekarelik kapalı, geri kalan alanının ise araç otoparkı olacağını ifade etti.

Taziye evinin inşa edileceği alanı, mahalleli ile yapılan istişarelerle sonucunda tespit ettiklerini belirten Yıldırır, "Başpınar Mahallemize, talep üzerine taziye evi sözü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmek için çalışmalara başladık. Maliyeti yaklaşık 200 bin TL olacak. Belediye olarak tamamını biz karşılıyoruz. Sadece Başpınar Mahallemizde değil, her mahallemize taziye evi yapmak için çalışmalar yürütüyoruz.

Yer sorunu çözülen mahallerde vakit kaybetmeden inşaat çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu hizmetimiz tüm ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun" dedi.

Ayrıca, Başpınar Mahalle Muhtarı Şevki Aksu ise yaptığı açıklamalarda, mahallede taziye evine ihtiyaç duyduklarını belirterek, inşa çalışmalarını başlatan Nurdağı Belediye Başkanı Yıldırır ve ekibine teşekkür etti.

Nurdağı Başpınar Mahallesine Taziye Evi

Nurdağı Başpınar Mahallesine Taziye Evi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber