Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 17 Aralık 2017 - 17:53 Yorum: 0

Nurdağı’nda yeni iş yeri müjdesi

Başkan Yıldırır, Fatih Mahallesinde ilk etapta halka 20 iş yeri yapılacağını müjdesini verdi.

Nurdağı’nda yeni iş yeri müjdesi

-Başkan Yıldırır, Fatih Mahallesinde ilk etapta halka 20 iş yeri yapılacağını müjdesini verdi.

Nurdağı Belediyesi tarafından Nurdağı Merkez Fatih Mahallesinde her biri 25'er metrekare olan iş yeri yapımına başlandı. Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, yapılacak iş yerleri ile mahallede ekonomik yapıyı canlandırmayı hedeflerken belediyeye ait alanı halkın kullanıma açacakları ifade etti. İş yerleri tamamlanınca isteyenlere sembollük ücretlerle kiraya verileceğini belirten Yıldırır, "Tüm ilçemiz gibi Fatih Mahallesini de her yönüyle cazip hale dönüştürmeyi planlıyoruz. Bunun için çalışmalara başladık. İsteyenler bu iş yerlerini kiralayabilecek. İlk etapta 20 iş yeri yapıyoruz. her şeyi tamamlanarak, hazır bir şekilde anahtar teslimi yapacağız. İhtiyaca göre ilerleyen dönemlerde bu iş yerlerini sayısını arttırabiliriz" dedi.

Yıldırır, öte yandan mahallede yapımı devam eden Nurdağı Hükümet Konağı, Çok Amaçlı Kültür Merkezi ve Fatih Millet Cami inşaatlarının da tamamlanma aşamasında olduğunu hatırlattı.

Nurdağı’nda yeni iş yeri müjdesi

Nurdağı’nda yeni iş yeri müjdesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber