Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Magazin 19 Haziran 2019 - 15:38 Yorum: 0

Nurdoğan Öz, 5. albümünü çıkardı

Türk Sanat Müziği'ne kendine has bir soluk getiren Nurdoğan Öz, 5. albümünü çıkardı.

Nurdoğan Öz, 5. albümünü çıkardı

Türk Sanat Müziği'ne kendine has bir soluk getiren Nurdoğan Öz, 5. albümünü çıkardı. Sanatçı, "Bestecisinden" isimli albümünün ilk klibini "Farketmez Artık" parçasına çekti.

Kendine has tarzıyla Türk Sanat Müziği'ne yeni bir soluk getiren Nurdoğan Öz, 5. albümünü çıkardı. İTÜ Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği mezunu olan sanatçı, uzun yıllar Cengiz Kurtoğlu, Ferdi Özbeğen, Ümit Besen, Nejat Alp gibi isimler için yaptığı bestelerini bir araya topladığı "Bestecisinden" adlı albümüne ilk klibini de çekti. Sanatçı, albümde yer alan "Farketmez Artık" adlı parçaya klip çekerken, önümüzdeki günlerde klibi müzik kanallarında dönmeye başlayacak. Nurdoğan ÖZ, yaz boyunca haftanın 4 günü Bakırköy Halikarnas'ta sevenleriyle buluşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber