Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 28 Haziran 2015 - 01:58 Yorum: 0

Nurettin Yaşar masanın dışında kaldı!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'unda katıldığı AK Partili Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teskilatlarının katıldığı Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile toplantı masasında istişare toplantısında Milletvekili Nurettin Yaşar masanın dışında kaldı.

Nurettin Yaşar masanın dışında kaldı!

MALATYA GÜNCEL/Murat Çelik - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'unda katıldığı AK Partili Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teskilatlarının katıldığı Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile istişare toplantısında Milletvekili Nurettin Yaşar masanın dışında kaldı.

2015 Genel seçimlerinde aday listesine  ürpriz şakilde giren ve seçilen Nurettin Yaşar, AK Partili Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teskilatlarının katıldığı Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile toplantı masasında istişare toplantısında masada yer kalmayınca kenara ilişmek zorunda kaldığı görüldü.

cihy501weaaybmw.jpg

İstanbul'da yaşayan Malatyalı işadamlarının referansı ile listeye alındığı dillendirilen ve seçimler öncesi bir çok propoganda çalışmasında da yalnız başına görüntülenen Yaşar'ın, AK Parti Malatya teşkilatı ile yıldızının barışmadığı öğrenildi.

Yaşar'ın, toplantı masasına kaynak yapmak amacı ile getirilen sandalyeye ön saflara taşıyamaması neticesinde, toplantı süresince asık suratlı bir şekilde oturduğu öğrenildi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber