Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 12:23 Yorum: 0

Nurettin Yıldız Gaziantep Konferansı Güvenlik Sebebiyle İptal Edildi

Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Nurettin Yıldız'ın 16 Mayıs'ta Pazartesi Günü Gaziantep'te vereceği iki ayrı konferansın güvenlik sebebiyle iptal...

Nurettin Yıldız Gaziantep Konferansı Güvenlik Sebebiyle İptal Edildi

Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Nurettin Yıldız'ın 16 Mayıs'ta Pazartesi Günü Gaziantep'te vereceği iki ayrı konferansın güvenlik sebebiyle iptal edildiği öğrenildi.

Pazartesi günü saat 18.00 de Gaziantep Üniversitesi Konferans Salonunda "Adam Genç" ve saat 20.00'de Şehitkamil Konferans Salonu'nda ise "İnsanlık Zamanı" konulu iki ayrı konferans verecek olan Yıldız'ın programları güvenlik gerekçe gösterilerek iptal edildiği öğrenildi.

Sinop ve Edirne'deki konferansları protestolar sebebiyle iptal edilen Yıldız'ın Gaziantep'te konferans verecek olmasına, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici ve sivil toplum örgütleri tepki göstermişti. Konferansların iptal edildiğini öğrenen bazı vatandaşlar ise güvenliği gerekçe gösteren yetkililere sosyal medyadan tepki gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber