Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti17:01 Moleküler Biyoloji ve Genetik öğrenci kongresinin ilki ETÜ’de gerçekleştiri...17:01 Denizli OSB’de ‘Örme teknolojisi ve kumaş hataları’ konusu ele alındı17:00 Büyükçekmece’de yağmurda kayan İETT otobüsü bariyerlere çarptı16:59 Kesikbaş’tan Vali Aksoy ve Başkan Ataç’a ziyaret16:58 Bakan Uraloğlu: “Turistik Diyarbakır Ekspresi, kültürel değerler ile doğa h...16:57 Esenler’de amatör radyocular mikrofon başına geçti16:53 Torunu tarafından öldürülen anneanne son yolculuğuna uğurlandı16:51 HKÜ’de ’Adölesan İdiopatik Skolyoz’ kongresi16:51 Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi 2024 yılını ‘Kalite Yılı’ ilan etti16:48 77 kişinin hayatını kaybettiği Serin-2 Apartmanı’nın sanıkları hakim karşıs...16:46 TBMM Genel Sekreteri Uzun: “Bilimde, sanatta, sporda başarı elde etmiş çocu...16:42 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi16:42 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi16:41 Tahran’da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti16:40 Balıkesir’de tefecilik iddiasına operasyon16:40 Başkan Hakan Şehirli’nin misafirleri Erasmus öğrencileri oldu16:40 Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı16:37 Dışişleri Bakanı Fidan, AB Komiseri Oliver Varhelyi ile telefonda görüştü16:36 Siirt’te silahlı yağma ve hırsızlık suçundan aranan zanlı yakalandı
Türkiye 24 Ağustos 2016 - 14:38 Yorum: 0

‘O’ isim kaldırımdan söküldü

Edirne'de, hakkında yakalama kararı çıkartılan eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün ismi kaldırımdan söküldü.

‘O’ isim kaldırımdan söküldü

Edirne'de, hakkında yakalama kararı çıkartılan eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün ismi kaldırımdan söküldü.

Edirne'de, 2012 yılında dönemin Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin kararıyla Hollywood kaldırımlarında artistlerin isimlerinin yer alması örnek alınarak, kaldırım yenileme çalışmaları sırasında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da forma giyen ve efsane olan futbolcuların isimleri Londra Asfaltı, Talatpaşa Bulvarı üzerinde bulunan kaldırımlara yazılmıştı.

Şükür'ün ismi kaldırıldı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, FETÖ operasyonları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan eski Milli futbolcu Hakan Şükür'ün isminin yer aldığı Galatasaray kaldırımından, isminin sökülmesi talimatını verdiği öğrenildi. Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, talimatla parlak metalle kaldırımda sabitlenen Hakan Şükür isminin önce vidalarını söktü ardından da keserle ismi yerinden çıkararak, kaldırımı temizledi. Galatasaray Kulübü'nün yıldız üzerine işlenen logosunun da bulunduğu kaldırım üzerinde Arif Erdem, Hasan Şaş gibi eski yıldız futbolcuların da adı yer alıyor.

"Hakan Şükür'e yazıklar olsun"

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından alınan kararla Hakan Şükür isminin kaldırımdan sökülmesini desteklediklerini belirten Aydemir Çekiç "Bizler Edirneliler olarak vatana ihanet edene Türkiye Cumhuriyeti'ni bozmaya çalışanlara her zaman karşıyız. Ama Hakan Şükür bu FETÖ'nün içindeyse yazıklar olsun. Türkiye'de bir tane FETÖ'cü kalmayacak. Edirneliler olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da destekliyoruz" dedi.

TFF ve Galatasaray Kulübü'de ismini kaldırdı

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Feredasyonu da tüm milli futbolcuların resimlerinin yer aldığı Futbolcular Müzesi'nden Hakan Şükür'ün resmini kaldırma kararı almıştı. Bir süre önce Galatasaray'ın da hakkında disiplin işlemi başlattığı Şükür ile ilgili Riva Tesisleri'nde milli futbolcunun tüm resimlerini kaldırma kararı alınmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber