Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Mart 2018 - 10:48 Yorum: 0

Ocak, Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünü kutladı

Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ocak, Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünü kutladı

Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ocak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çanakkale destanı ve ruhu, dünya tarihinin en önemli olaylarından biri ve bağımsızlık aşkının, azminin ve kararlılığının tarihidir. Bu topraklarda kader birliği yapan büyük bir milletin bağımsızlık mücadelesidir. Bu zafer milli birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğidir. Bu vatan için her zaman canların verebileceğinin en iyi örneği hiç kuşkusuz Çanakkale Savaşıdır. 250 bini aşkın şehit vererek, tarihe yazdığımız " Çanakkale Geçilmez" sözü çok derin anlamlar içermektedir. Yurt topraklarını korumak için yapılan bu savaşta, düşmanında bir insan olduğu unutulmayarak, düşmana vicdanlı davranılarak, İnsana duyulan saygının, insana verilen değerlerin dünyaya gösterildiği bir savaştır. Çanakkale zaferi, vatanı canından aziz bilen bir milletin, bayrağı, toprağı için neler yapacağının, bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin ispatıdır. Ayrıca bu zafer tarihte eşine az rastlanır bir direnişinin ve azmin sergilendiği gerçek bir destandır. Bizlere ve bizden sonraki nesillere düşen görev, bu kutsal ve güzel toprakları sonsuza kadar; huzurun, bereketin, kalkınmanın, refahın yaşanacağı bir hale getirmektedir.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, atalarımızın uğruna canlarını seve seve verdiği bu bayrak bu kutsal topraklarda ilelebet dalgalanacaktır. Hedefimiz her yönüyle güçlü bir ülke olma yolundadır. Bu duygu ve düşüncelerle Alaplı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu büyük destanı yazan kahramanlarımızı, şehitlerimizi sonsuz minnet, saygı, şükran ve rahmetle anıyor, milletimizin bu gurur gününü kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber