Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

Ödemiş’te 21 bin 305 öğrenci için ders zili çaldı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 21 bin 305 öğrenci 2016-2017 eğitim öğretim yılına başladı.

Ödemiş’te 21 bin 305 öğrenci için ders zili çaldı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 21 bin 305 öğrenci 2016-2017 eğitim öğretim yılına başladı. Geçtiğimiz 17 Haziran tarihinde yaz tatiline giren eğitim-öğretim hayatı bugün çalan okul zili ile yeniden başladı. Ödemiş'te bin 199'u okul öncesi öğrencisi olan toplamda 21 bin 305 öğrenci, ders başı yapmaya başladı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 21 bin 305 öğrenci 2016-2017 eğitim öğretim yılına başladı. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ödemiş'te bin 500 öğretmen görev yaparken toplamda 100 eğitim binası da faaliyetlerine başlamış oldu. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Ödemiş'te hazineye geçen altı binanın ikisi de eğitim-öğretim kurumu olarak faaliyetlerine başladı. Bu yılın ilk teması ise 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişimi konusu olacak. Tüm öğrencilere okullarda 15 Temmuz darbe girişimi çeşitli görseller ve eğitimlerle anlatılacak.

15 Temmuz anlatılacak

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, yeni dönem ile ilgili olarak bilgiler verdi. İçel şunları ifade etti: "Bilindiği gibi bugün aynı zamanda İlköğretim Haftası da başlamış oluyor. İlk olarak Mustafa Kemal Atatürk'e çelengimizi hafta etkinlikleri çerçevesinde sunacağız. Çarşamba günü 50. Yıl Ortaokulumuzda İlköğretim Haftamızı kutlayacağız. Etkinliklerimiz 23 Eylül'de sona erecek. Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz gecesinde ülkemiz bir darbe girişimi yaşadı. Bu girişimin ardından ilçemizde altı bina kapatılarak devlet hazinesine geçmişti. Şuan için altı binadan iki adedi Milli Eğitim Bakanlığımıza geçti ve okullarımızın açılması ile birlikte faaliyete geçti. Bu yıl aynı zamanda ilk olarak öğrencilerimize 15 Temmuz darbe girişimi konusu anlatılacak. "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz" isimli konumuzda öğrencilerimize çeşitli görseller ve etkinlikler ile 15 Temmuz anlatılacak. Tüm öğrencilerimizin masalarında yeni döneme ait kitapları ile 15 Temmuz ile ilgili görseller şuan içinde hazırlanmış durumda."

"Öğretmen öğrencilerimize başarılar diliyorum"

Tüm öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileyen İçel, "2016-2017 eğitim öğretim yılı dönemimizde öncelikle tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Her dalda başarılı olacağımız ve Ödemişimize yeni gururlar kazandıracağımız bir dönem diliyorum. Tüm velilerimizi de çocuklarıyla birlikte başarı dolu sağlık dolu bir dönem diliyorum. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi dersler."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber