Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapımı çalışmaları

ORDU (AA) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, 600 yataklı ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasının yapılması planlanan arazinin kamulaştırma işlemlerinin...

ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapımı çalışmaları

ORDU (AA) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, 600 yataklı ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasının yapılması planlanan arazinin kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını bildirdi. 

Yarılgaç, yaptığı yazılı açıklamada, kamulaştırma işleminin tamamlanmasının ardından, binanın yapımına kısa süre içerisinde başlanacağını belirtti. 

Sağlık Bakanlığı nezdinde gelişmeleri yakından takip edeceğini ifade eden Yarılgaç, şunları kaydetti:

"Bütün kamuoyunun malumları olduğu üzere göreve başladığımız 18 Mayıs 2011 tarihinden itibaren bütün üniversitemizin gelişmesine verdiğimiz çaba ile birlikte, gerek tıp fakültemiz ve gerekse eğitim ve araştırma hastanemiz vasıtasıyla sağlık alanında büyük yol kat ettik. Bu ilerleme sayesinde üniversitemizde verilen eğitimin niteliği ile birlikte vatandaşımıza sunulan sağlık hizmetinin de kalitesi artmıştır.  Henüz eğitim öğretime başlamamış olan ve 18 öğretim üyesi bulunan tıp fakültesi bugün 65 öğretim üyesi ile modern binası ve donanımlı laboratuvarlarında birinci sınıftan dördüncü sınıfa kadar toplam 206 öğrenciye eğitim vermektedir." 

ODÜ'nün her geçen gün büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğuna işaret eden Yarılgaç, "Ordu Üniversitesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumun en temel ihtiyaçlarından biri olan sağlık hizmetlerinin kapsamının genişletilmesi ve ilimizin modern teknoloji ile donatılmış sağlık tesislerinden hizmet alabilmesi adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber