Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 22 Nisan 2019 - 14:13 Yorum: 0

Ödüllü yapımlar GAÜN güzel sanatlar fakültesinde

15. Akbank Kısa Film Festivalinin ödüllü filmlerini üniversitelerle buluşturma etkinliği kapsamında, kısa film seçkileri Gaziantep Üniversitesi (GAÜN)...

Ödüllü yapımlar GAÜN güzel sanatlar fakültesinde

15. Akbank Kısa Film Festivalinin ödüllü filmlerini üniversitelerle buluşturma etkinliği kapsamında, kısa film seçkileri Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileriyle buluştu. GAÜN Cep Sinemasında gerçekleşen film gösterimi öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Özcan Demir, Öğr. Gör. Özge Nilay Erbalan Gürbüz ve Öğr. Gör. Menekşe Meriç Avşar'ın da katkılarıyla gerçekleştirilen gösterimin seçkilerinde, Ulusal Kategori En İyi Film ödülü sahibi "Ablam', Ulusal Kategori Mansiyon ödülü sahipleri "Kurbağa Avcıları', "Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var, "Titanyum" ve Uluslararası Kategori En İyi Film ödülü sahibi, "AllThese Creatures" yer aldı.

Sinema Televizyon Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Özcan Demir yaptığı sunuşta Sinema Televizyon öğrencileri başta olmak üzere üniversite öğrencilerinin gösterimden yararlanacağını umduğunu belirtirken, öğrenciler tarafından alkışlanan filmler beğeniyle izlendi.

Ödüllü yapımlar GAÜN güzel sanatlar fakültesinde

Ödüllü yapımlar GAÜN güzel sanatlar fakültesinde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber