Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Mart 2017 - 16:48 Yorum: 0

Odunpazarı Belediyesi Ar-Ge Birimi kurdu

Belediye çalışmalarında teknoloji kullanımı ile Türkiye'nin önde gelen belediyelerinden biri olan Odunpazarı Belediyesi, teknolojik yenilikleri takip etmek...

Odunpazarı Belediyesi Ar-Ge Birimi kurdu

Belediye çalışmalarında teknoloji kullanımı ile Türkiye'nin önde gelen belediyelerinden biri olan Odunpazarı Belediyesi, teknolojik yenilikleri takip etmek ve kullanmak için Ar-Ge Birimi kurdu.

Ar-Ge Birimi Odunpazarı Belediyesine bağlı müdürlüklerinden herhangi bir unvan ayrımı gözetmeden; yeniliğe açık, saha deneyimleri yüksek olan personellerden oluşturuldu. Ar-Ge Biriminde çalışan personeller bağlı bulundukları müdürlüklerde rutin çalışmalarını yürütürken bir yandan da çözüme yönelik yenilikçi fikirlerini periyodik olarak düzenlenen Ar-Ge toplantılarında hayata geçirme fırsatı bulacak. Arge Birimi, Ar-Ge projelerinde üniversitelere bağlı Teknopark'ta bulunan şirketlerle yakın temasta bulunacak, bu şekilde de bu teknoloji üslerinde bulunan yenilikçi teknolojilerin, hızlı bir şekilde Belediye hizmetlerinde kullanılması sağlanacak.

"AR-GE BİRİMİ YENİ KURULMASINA RAĞMEN BAŞARILI PROJELER BAŞLATTI"

Kurulan merkezin ana amacının Odunpazarı Belediyesi sınırları içinde verilen hizmetin kalitesini yükseltmek olduğunu söyleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, yapılan çalışmaların hızını arttırmak ve belediye sınırlarında yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu belirtti. Ar-Ge Biriminin yeni kurulmasına rağmen çok başarılı projeleri başlattığını kaydeden Başkan Kurt, belediyecilik alanında akıllı ve akılcı projelerin yakın zaman içinde vatandaşların hizmetine sunulacağı vurguladı.

Odunpazarı Belediyesi Ar-Ge Birimi kurdu

Odunpazarı Belediyesi Ar-Ge Birimi kurdu

Odunpazarı Belediyesi Ar-Ge Birimi kurdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber