Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2014 - 16:28 Yorum: 0

Odunpazarı Belediyesi'nden çocuklara bayram kartı

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklar için tebrik kartı hazırladı.Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Mavi Masa tarafından gerçekleştirilen...

Odunpazarı Belediyesi'nden çocuklara bayram kartı

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla çocuklar için tebrik kartı hazırladı.

Odunpazarı Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Mavi Masa tarafından gerçekleştirilen projede, günümüzde unutulmaya yüz tutmuş olan bayram tebrik kartlarını tekrar hatırlatmak ve çocuklara bayramların eski yıllardaki havasını yaşatmak hedefleniyor.

Hazırlanan kartların 23-24 Temmuz'da Odunpazarı Meydanı, Hamamyolu Saatli Park ve Adalar Migros önünde açılacak, stantlarda sergileneceği bildirildi.

Çocukların, ailesi ve tüm sevdiklerine içlerinden gelen sevgi dolu sözleri yazacağı söz konusu kartların, Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa tarafından belirtilen adreslere gönderileceği kaydedildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber