Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

Odunpazarı bin 500 kişiyle Ata’yı ziyaret etti

Odunpazarı Belediyesi tarafından 2 kez düzenlenen "Diriliş-Direniş-Kurtuluş" halk yürüyüşü, Anıtkabir ziyareti ile başladı.

Odunpazarı bin 500 kişiyle Ata’yı ziyaret etti

Odunpazarı Belediyesi tarafından 2 kez düzenlenen "Diriliş-Direniş-Kurtuluş" halk yürüyüşü, Anıtkabir ziyareti ile başladı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, kreşlerde eğitim gören çocuklar, veliler ve vatandaşlardan oluşan bin 500 kişilik ekip, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Kurt, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurun saygı duruşunda bulundu. Ata'nın mozolesine çelenk koyan Başkan Kurt, anı defterine duygularını yazdı. Ziyaret sonunda Başkan Kurt ve beraberindeki ekip Anıtkabir önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından kreş öğrencileri Anıtkabir önünde kalp şekli oluşturdu. Anıtkabir ziyareti ardından ekip, ilk meclisi ziyaret etti.

"Seni anlayan ve bilen kuşaklar yetiştirmek boynumuzun borcudur"

Öte yandan Başkan Kurt'un Ata'nın anı defterine yazdığı metin şu şekilde;

"Sevgili Atatürk; Dünya Barış gününde; "Yurtta Barış Dünyada Barış" diyen tek başkomutanın huzurundayız. Direniş, Diriliş, Kurtuluş adını verdiğimiz yürüyüşümüzün 2.'sini başlatıyoruz. Sizin çok iyi tanıdığınız Eskişehir'in Odunpazarı Halkı olarak ilkelerine ve devrimlerine bağlılığımızı ifade ediyoruz. Odunpazarı Belediyesi Kreşlerindeki çocuklarımız, aileleri ve vatandaşlarımızla birlikte ziyaretimiz ayrı bir anlam taşıyor. Seni anlayan ve bilen kuşaklar yetiştirmek boynumuzun borcudur. Saygı ve minnetle."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber