Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 04 Eylül 2018 - 15:33 Yorum: 0

Odunpazarı yeşillenmeye devam ediyor

Çevreye ve doğaya saygılı çalışmaları ile tanınan Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Bölgesi'nde yer alan yeşil alanların artırılması için çalışmalarına...

Odunpazarı yeşillenmeye devam ediyor

Çevreye ve doğaya saygılı çalışmaları ile tanınan Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı Bölgesi'nde yer alan yeşil alanların artırılması için çalışmalarına devam ediyor.

Odunpazarı Bölgesi'ne 900 bin metrekare yeşil alan kazandıran Odunpazarı Belediyesi, şimdilerde yeni bir park yapmanın heyecanını yaşıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gökmeydan Mahallesi'ne bu yeni parkı yapmak için kolları sıvadı. Cumhuriyet Parkı adı verilen bu yeni park, 16 bin metrekare alana sahip olacak. Çalışmaları hızla devam eden Cumhuriyet Parkı'nda Cumhuriyet Heykeli, müzikli- animasyonlu gösteri havuzu, oyun alanları, spor alanı, koşu yolu, oturma alanları, amfi ve çay bahçesi yer alacak. Cumhuriyet Parkı ile ilgili açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehirlilere yeni bir park kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Eskişehir'in özellikle de Odunpazarı'nın parkları ve yeşil alanları ile ünlü bir çağdaş bir kent olmasını istediklerini belirten Kurt, "Odunpazarı Belediyesi'nde göreve geldiğimiz günden beri Odunpazarı Bölgesine 900 bin metrekare yeşil alan kazandırdık. Vatandaşlarımız huzur içinde yaşasın, Odunpazarı Bölgesi ağacın ve yeşilin verdiği o mutluluğu yaşasın diye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdi de Gökmeydan Mahallesi'ne Eskişehir'in en önemli ve anlamlı parklarından birini inşa ediyoruz. Adına da Cumhuriyet Parkı dediğimiz bu park, hemşehrilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Odunpazarı yeşillenmeye devam ediyor

Odunpazarı yeşillenmeye devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber