Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Odunpazarı'na yeni taşınan aileler ziyaret ediliyor

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Odunpazarı'na hoş geldiniz" projesi ile ilçeye yeni taşınan aileleri evlerinde ziyaret ediyor. Proje kapsamında ilk ziyaret Göztepe...

Odunpazarı'na yeni taşınan aileler ziyaret ediliyor

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Odunpazarı'na hoş geldiniz" projesi ile ilçeye yeni taşınan aileleri evlerinde ziyaret ediyor. 

Proje kapsamında ilk ziyaret Göztepe Mahallesi'ne taşınan Ergün ailesine oldu. Aileyi evinde ziyaret eden Başkan Kurt, aile üyeleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 

Ziyarette Ergün ailesinin beklentilerini de dinleyen Kurt, proje kapsamında Odunpazarı'na şehir içi ve şehir dışından gelen ailelerin ziyaret edileceğini kaydetti. Kurt günün anısına Ergün ailesine cam obje armağan etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber